Hur att invandra till Japan

Diverse Reinar Borg Oktober 30, 2016 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Invandrar till Japan kan vara en enkel process, men blir en permanent bosatt är nästan omöjligt. I extremt sällsynta fall, japanska tjänstemän invandring tillåta någon att bli en permanent bosatt om det kan bevisa att det har något att erbjuda eller dra Japan. Ett annat sätt vore att ha en make eller barn som är japansk sponsor dig. Landet kan också många att invandra, särskilt för arbete, och i många fall arbetsgivaren med planer på att anställa kommer ansöka om arbetstillstånd för den anställdes räkning. Läs vidare för att lära mer om vad som krävs för att göra denna stora flytten till Japan.

 Saker du behöver

 Pass

 Visum

 Instruktioner

 Bestäm anledning att invandra till Japan. Åtgärder kommer att skilja sig från en person att invandra till utbildning och arbete bara för att besöka på kort sikt.

 Få ett pass. På anländer i Japan ditt pass kommer att stämplas med uppehållstillstånd som arbetstagare, student eller turist. Detta indikerar att du får göra allt i Japan.

 Att få ett visum. För ett arbetstillstånd, måste du ansöka till den japanska ambassaden på anländer i landet eller gå till en japansk konsulat innan du reser. Arbetet visum är bra för tre år. För att studera i Japan, kommer du behöver för att få ett brev av godkännande från ett universitet först. Du måste presentera bevis till universitetet att du har tillräckligt på ditt bankkonto eller föräldrar konto för att stödja dig under ett år i nödsituationer och för undervisning. Universitetet kommer då att begära ett berättigande intyg från justitieministeriet. Efter godkännande kommer justitiedepartementet skicka universitets intyget och universitetet kommer att skicka intyget. Vid ankomsten måste du visa den japanska konsulatet certifikat och antagningsbesked för att få ett studentvisum är bra för ett år.

 Förnya ditt visum. För att stanna längre, måste du be den japanska konsulatet för en förlängning. För ett arbetstillstånd, kan en förlängning förnyas vart tredje år så länge du bor i Japan. För studenter bör förnyelsen göras varje år till fyra år.

 Digitala fingeravtryck och bli fotograferade. Genom att ange Japan, måste du uppfylla dessa krav för att släppas in i landet. Undantagna är boende / medborgare, barn under 16 år, diplomater och människor som förlorat sitt finska medborgarskap efter kriget.

(0)
(0)