Hur du tar bort alla stänga av telefonen

Diverse Berit Hägg Oktober 31, 2016 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Precis som datorer, har mobiltelefoner utvecklats till den punkt där kameran lätt kan lagra upp till 16 GB data med hjälp av ett minneskort. Tyvärr, lagring av stora mängder data överväldigar ibland telefonen, vilket kan resultera i långsam svarstid. Nästan alla telefoner kommer med ett minne verktyg för att återställa telefonen till fabriksinställningar, som raderar all data torka. Om du har viktiga data på din telefon, är det en bra idé att spara den innan du väljer att radera minnet.

 Instruktioner

  •  1

 Gå till "Säkerhet" på telefonen. Säkerhets menyn vanligtvis finns i inställningsmenyn för telefonen.

 2

 Klicka på "Format", "Torka minne", "Återställ telefonen till fabriksinställningar" eller något liknande. Vissa telefoner visar en varning om att dina telefondata kommer att raderas om du fortsätter. Tryck på "OK". Om du inte ser en möjlighet att rensa minnet i säkerhets menyn, gå direkt till menyn för privatlivet.

 3

 Välj att ta bort allt. Vissa telefoner väljer automatiskt all data som ska raderas, men andra telefoner kan du välja om du vill ta bort vissa eller alla uppgifter. Klicka på "Delete" -knappen eller något liknande.

 4

 Ange det lösenord som krävs. Lösenordet för att utföra en minnes torka varierar för varje tillverkare. Lösenordet är oftast enkla, som "1234" eller tillverkarens namn. Om du inte är säker på lösenordet, titta i telefonens manual eller kontakta din trådlösa leverantör eller telefontillverkaren.

 Tips:

 Du kan inte återställa raderade data.

(0)
(0)